Procedura comercializare, ambalare si livrare produse pentru evitarea raspandirii COVID-19

Stimați clienți,

Va informăm că am luat măsuri de prevenție pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus – COVID-19.

Angajații noștri sunt informați periodic cu privire la măsurile pe care aceștia trebuie să le ia pentru protejarea împotriva răspândirii virusului.

Angajaților noștri le este monitorizată temperatura corporală în fiecare dimineață. Cei care prezintă semne specifice îmbolnăvirii vor fi trimiși la domiciliu să se autoizoleze și să contacteze autoritățile la numărul de urgențe 112 sau linia TELVERDE (0800 800 358).

În magazine și la depozit folosim dezinfectant și mănuși. Clienții sunt rugați să păstreze limita de siguranță între ei și angajații noștri de minim 1 metru și să evite cât mai mult contactul cu aceștia.

De asemenea, în magazine, pentru a asigura un contact minim, va lucra un singur angajat.

Vă rugăm să vă limitați la cel mult 2 persoane care intră în magazin în același timp.

Clienții sunt rugați să opteze pentru plata cu cardul sau prin transfer bancar și să limiteze cât mai mult posibil plățile în numerar. De asemenea, pentru a evita răspândirea virusului sau a altor microbi, promovăm plata cu cardul și pe site-ul nostru prin oferirea unui discount suplimentar de 10% la totalul coșului de cumpărături.

În această perioadă venim în întampinarea clienților noștrii cu modificarea limitei pentru acordarea transportului gratuit de la valoarea cosului de cumpărături de 150 ron la 100 ron.

Respectând toate cerințele de prevenție, contribuim fiecare la diminuarea riscului de răspândire a virusului.

Din cauza situației actuale, pentru comenzile online, pot exista întârzieri de livrare datorate măsurilor de siguranță luate de firmele de curierat.

Programul de lucru poate suferi modificări în funcție de noile informații ale autorităților.

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Rankine