Regulament promotii si campanii comerciale

1) REGULAMENT PROMOTIE “-40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT”

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.12.2022-31.01.2023

Descrierea promotiei: La fiecare 2 produse din argint achizitionate, produsul cu pretul mai mic va primi un extra discount de -40% in cosul de cumparaturi. Promotia nu se aplica la doua produse identice. Promotia se poate aplica o singura data pe cos (ex: la un cos cu 4 produse din argint, doar o pereche de produse va beneficia de promotie, nu ambele). Pentru suport, contactati-ne la 031 112.01.01 sau 0756 034 444

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC Rankine SRL. cu sediul in Timisoara, Str.Henrieta Delavrancea-Gibory, nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/555/2000, CUI 13120858. In continuare, S.C. Rankine S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea “40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT”.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, pe 01.12.2022-31.01.2023, incepand cu orele 00:00:00 in mediul online prin site-ul https://www.rankine.ro.

Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.12.2022 la ora 00:00:00 si se termina pe data de 31.01.2023, la ora 23:59:59.

 

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta identificarea aparitiei a unui element grafic reprezentat de o animatie in sectiunile paginii web: https://www.rankine.ro/ .

 

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica, care a identificat elementul grafic specificat din pagina web https://www.rankine.ro/ intre 01.12.2022 ora 00:00:00 si 31.01.2023, ora 23:59:59.

 

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei

Art. 5.1.

a) Comenzile facute online si achitate prin card au prioritate in fata oricarui alt tip de comanda;

b) Comenzile facute online au prioritate in fata celor facute pe chat sau telefonic.

c) Reducerile 40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere; Reducerile de 40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT nu se cumuleaza cu alte discounturi, cu exceptia celor special destinate campaniei de 40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT.

d) Pentru produsele aflate in promotia 40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT, costul transportului este gratuit pentru comenzi peste 100 ron si 15 ron pentru comenzi mai mici de 100 ron.

e) Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, exista posibilitatea ca termenul de livrare a comenzilor sa fie pana la 3 zile lucratoare.

f) Comenzile nu vor fi procesate si expediate fara o confirmare telefonica in prealabil din partea clientilor.

g) Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta, li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.

h) In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei 40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT, costul de retur se plateste de catre client.

i) Conform legii, sumele maxime care se pot incasa cash/plata ramburs sunt de 10 000 ron pentru persoane fizice si 5000 ron pentru persoane juridice.

 

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Art. 6.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la Campania din cauza unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.

Art. 6.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

Art. 6.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre participanti. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei.

Art. 6.4. Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea acesteia nu isi asuma raspunderea pentru:

- Situatiile in care un participant nu poate accesa site-ul https://www.rankine.ro/ din motive care nu tin de functionalitatea aplicatiei, de genul: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator;

Pentru orice alte probleme intampinate de participant, acesta poate informa Organizatorul la adresa de e-mail: comenzi@rankine.ro sau la nr de telefon 0311120101

 

Articolul 7. Confidentialitatea datelor

Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa comenzi@rankine.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 11. Intreruperea Campaniei

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.).

 

Articolul 13. Regulamentul Campaniei

Art. 13.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul https://www.rankine.ro/ Organizatorului pe toata perioada de desfasurare a Campaniei cat si dupa terminarea acesteia.

Art. 13.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile rankine.ro.

 

Data redactarii regulamentului Campaniei “40% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN ARGINT CUMPARAT”: 30.11.2022


2) REGULAMENT PROMOTIE “-10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT”

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.12.2022-31.01.2023

Descrierea promotiei: La fiecare 2 produse din aur achizitionate, produsul cu pretul mai mic va primi un extra discount de -10% in cosul de cumparaturi. Promotia nu se aplica la doua produse identice. Promotia se poate aplica o singura data pe cos (ex: la un cos cu 4 produse din aur, doar o pereche de produse va beneficia de promotie, nu ambele). Pentru suport, contactati-ne la 031 112.01.01 sau 0756 034 444

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “-10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC Rankine SRL. cu sediul in Timisoara, Str.Henrieta Delavrancea-Gibory, nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/555/2000, CUI 13120858. In continuare, S.C. Rankine S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea “-10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT”.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, pe 01.12.2022-31.01.2023, incepand cu orele 00:00:00 in mediul online prin site-ul https://www.rankine.ro.

Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.12.2022 la ora 00:00:00 si se termina pe data de 31.01.2023, la ora 23:59:59.

 

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta identificarea aparitiei a unui element grafic reprezentat de o animatie in sectiunile paginii web: https://www.rankine.ro/ .

 

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica, care a identificat elementul grafic specificat din pagina web https://www.rankine.ro/ intre 01.12.2022 ora 00:00:00 si 31.01.2023, ora 23:59:59.

 

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei

Art. 5.1.

a) Comenzile facute online si achitate prin card au prioritate in fata oricarui alt tip de comanda;

b) Comenzile facute online au prioritate in fata celor facute pe chat sau telefonic.

c) Reducerile -10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere; Reducerile de -10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT  nu se cumuleaza cu alte discounturi, cu exceptia celor special destinate campaniei de -10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT.

d) Pentru produsele aflate in promotia -10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT, costul transportului este gratuit pentru comenzi peste 100 ron si 15 ron pentru comenzi mai mici de 100 ron.

e) Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, exista posibilitatea ca termenul de livrare a comenzilor sa fie pana la 3 zile lucratoare.

f) Comenzile nu vor fi procesate si expediate fara o confirmare telefonica in prealabil din partea clientilor.

g) Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta, li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.

h) In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei -10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT, costul de retur se plateste de catre client.

i) Conform legii, sumele maxime care se pot incasa cash/plata ramburs sunt de 10 000 ron pentru persoane fizice si 5000 ron pentru persoane juridice.

 

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Art. 6.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la Campania din cauza unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.

Art. 6.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

Art. 6.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre participanti. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei.

Art. 6.4. Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea acesteia nu isi asuma raspunderea pentru:

- Situatiile in care un participant nu poate accesa site-ul https://www.rankine.ro/ din motive care nu tin de functionalitatea aplicatiei, de genul: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator;

Pentru orice alte probleme intampinate de participant, acesta poate informa Organizatorul la adresa de e-mail: comenzi@rankine.ro sau la nr de telefon 0311120101

 

Articolul 7. Confidentialitatea datelor

Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa comenzi@rankine.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 11. Intreruperea Campaniei

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.).

 

Articolul 13. Regulamentul Campaniei

Art. 13.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul https://www.rankine.ro/ Organizatorului pe toata perioada de desfasurare a Campaniei cat si dupa terminarea acesteia.

Art. 13.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile rankine.ro.

 

Data redactarii regulamentului Campaniei “-10% DISCOUNT LA AL DOILEA PRODUS DIN AUR CUMPARAT”: 30.11.2022

3) REGULAMENT PROMOTIE “1+1 GRATIS”

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.01.2022-31.12.2022

Descrierea promotiei: La fiecare 2 produse selectate din categoria marcata 1+1 GRATIS, produsul cu pretul mai mic va fi gratuit. Promotia nu se aplica la doua produse identice. Promotia se poate aplica o singura data pe cos (ex: la un cos cu 4 produse marcate cu 1+1 GRATIS, doar o pereche de produse va beneficia de promotie, nu ambele). Pentru suport, contactati-ne la 031 112.01.01 sau 0756 034 444

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “1+1 GRATIS” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC Rankine SRL. cu sediul in Timisoara, Str.Henrieta Delavrancea-Gibory, nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/555/2000, CUI 13120858. In continuare, S.C. Rankine S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea “1+1 GRATIS”.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, pe 01.01.2022-31.12.2022, incepand cu orele 00:00:00 in mediul online prin site-ul https://www.rankine.ro.

Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.01.2022 la ora 00:00:00 si se termina pe data de 31.12.2022, la ora 23:59:59.

 

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta identificarea aparitiei a unui element grafic reprezentat de o animatie in sectiunile paginii web: https://www.rankine.ro/ .

 

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica, care a identificat elementul grafic specificat din pagina web https://www.rankine.ro/ intre 01.01.2022 ora 00:00:00 si 31.12.2022, ora 23:59:59.

 

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei

Art. 5.1.

a) Comenzile facute online si achitate prin card au prioritate in fata oricarui alt tip de comanda;

b) Comenzile facute online au prioritate in fata celor facute pe chat sau telefonic.

c) Reducerile 1+1 GRATIS nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere; Reducerile de 1+1 GRATIS nu se cumuleaza cu alte discounturi, cu exceptia celor special destinate campaniei de 1+1 GRATIS.

d) Pentru produsele aflate in promotia 1+1 GRATIS, costul transportului este gratuit pentru comenzi peste 100 ron si 15 ron pentru comenzi mai mici de 100 ron.

e) Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, exista posibilitatea ca termenul de livrare a comenzilor sa fie pana la 3 zile lucratoare.

f) Comenzile nu vor fi procesate si expediate fara o confirmare telefonica in prealabil din partea clientilor.

g) Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta, li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.

h) In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei 1+1 GRATIS, costul de retur se plateste de catre client.

i) Conform legii, sumele maxime care se pot incasa cash/plata ramburs sunt de 10 000 ron pentru persoane fizice si 5000 ron pentru persoane juridice.

 

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Art. 6.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la Campania din cauza unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.

Art. 6.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

Art. 6.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre participanti. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei.

Art. 6.4. Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea acesteia nu isi asuma raspunderea pentru:

- Situatiile in care un participant nu poate accesa site-ul https://www.rankine.ro/ din motive care nu tin de functionalitatea aplicatiei, de genul: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator;

Pentru orice alte probleme intampinate de participant, acesta poate informa Organizatorul la adresa de e-mail: comenzi@rankine.ro sau la nr de telefon 0311120101

 

Articolul 7. Confidentialitatea datelor

Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa comenzi@rankine.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 11. Intreruperea Campaniei

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.).

 

Articolul 13. Regulamentul Campaniei

Art. 13.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul https://www.rankine.ro/ Organizatorului pe toata perioada de desfasurare a Campaniei cat si dupa terminarea acesteia.

Art. 13.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile rankine.ro.

 

Data redactarii regulamentului Campaniei “1+1 GRATIS”: 31.12.2021


2) REGULAMENT PROMOTIE “IDEI DE CADOU”

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.01.2022-31.12.2022

Descrierea promotiei: Am pregatit mai multe seturi de produse, care atunci cand sunt cumparate impreuna primesc un discount. Promotia se cumuleaza cu discountul la plata cu cardul, dar nu se cumuleaza cu alte promotii.

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “IDEI DE CADOU” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC Rankine SRL. cu sediul in Timisoara, Str.Henrieta Delavrancea-Gibory, nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/555/2000, CUI 13120858. In continuare, S.C. Rankine S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea “IDEI DE CADOU”.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, pe 01.02.2022-31.12.2022, incepand cu orele 00:00:00 in mediul online prin site-ul https://www.rankine.ro.

Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.01.2022 la ora 00:00:00 si se termina pe data de 31.12.2022, la ora 23:59:59.

 

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta identificarea aparitiei a unui element grafic reprezentat de o animatie in sectiunile paginii web: https://www.rankine.ro/ .

 

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica, care a identificat elementul grafic specificat din pagina web https://www.rankine.ro/ intre 01.01.2022 ora 00:00:00 si 31.12.2022, ora 23:59:59.

 

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei

Art. 5.1.

a) Comenzile facute online si achitate prin card au prioritate in fata oricarui alt tip de comanda;

b) Comenzile facute online au prioritate in fata celor facute pe chat sau telefonic.

c) Reducerile IDEI DE CADOU nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere; Reducerile de IDEI DE CADOU nu se cumuleaza cu alte discounturi, cu exceptia celor special destinate campaniei de IDEI DE CADOU.

d) Pentru produsele aflate in promotia IDEI DE CADOU, costul transportului este gratuit pentru comenzi peste 100 ron si 15 ron pentru comenzi mai mici de 100 ron.

e) Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, exista posibilitatea ca termenul de livrare a comenzilor sa fie pana la 3 zile lucratoare.

f) Comenzile nu vor fi procesate si expediate fara o confirmare telefonica in prealabil din partea clientilor.

g) Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta, li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.

h) In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei IDEI DE CADOU, costul de retur se plateste de catre client.

i) Conform legii, sumele maxime care se pot incasa cash/plata ramburs sunt de 10 000 ron pentru persoane fizice si 5000 ron pentru persoane juridice.

 

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Art. 6.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la Campania din cauza unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.

Art. 6.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

Art. 6.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre participanti. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei.

Art. 6.4. Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea acesteia nu isi asuma raspunderea pentru:

- Situatiile in care un participant nu poate accesa site-ul https://www.rankine.ro/ din motive care nu tin de functionalitatea aplicatiei, de genul: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator;

Pentru orice alte probleme intampinate de participant, acesta poate informa Organizatorul la adresa de e-mail: comenzi@rankine.ro sau la nr de telefon 0311120101

 

Articolul 7. Confidentialitatea datelor

Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa comenzi@rankine.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 11. Intreruperea Campaniei

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.).

 

Articolul 13. Regulamentul Campaniei

Art. 13.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul https://www.rankine.ro/ Organizatorului pe toata perioada de desfasurare a Campaniei cat si dupa terminarea acesteia.

Art. 13.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile rankine.ro.

 

Data redactarii regulamentului Campaniei “IDEI DE CADOU”: 31.12.2021


3) REGULAMENT “PROMOTIE LUNARA RANKINE”


In fiecare luna anumite categorii de produse vor avea un anumit discount, semnalizat direct pe produs si uneori prin bannere pe pagina principala. 

Promotii active in luna noiembrie - decembrie: pana la -40% discount la modelele selectate de ceasuri.

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.02.2022-31.12.2022


Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “PROMOTIE LUNARA RANKINE” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC Rankine SRL. cu sediul in Timisoara, Str.Henrieta Delavrancea-Gibory, nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/555/2000, CUI 13120858. In continuare, S.C. Rankine S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea “PROMOTIE LUNARA RANKINE”.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, pe 01.02.2022-31.12.2022, incepand cu orele 00:00:00 in mediul online prin site-ul https://www.rankine.ro.

Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.02.2022 la ora 00:00:00 si se termina pe data de 31.12.2022, la ora 23:59:59.

 

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta identificarea aparitiei a unui element grafic reprezentat de o animatie in sectiunile paginii web: https://www.rankine.ro/ .

 

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica, care a identificat elementul grafic specificat din pagina web https://www.rankine.ro/ intre 01.02.2022 ora 00:00:00 si 31.12.2022, ora 23:59:59.

 

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei

Art. 5.1.

a) Comenzile facute online si achitate prin card au prioritate in fata oricarui alt tip de comanda;

b) Comenzile facute online au prioritate in fata celor facute pe chat sau telefonic.

c) Reducerile PROMOTIE LUNARA RANKINE nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere; Reducerile de PROMOTIE LUNARA RANKINE nu se cumuleaza cu alte discounturi, cu exceptia celor special destinate campaniei de PROMOTIE LUNARA RANKINE.

d) Pentru produsele aflate in promotia PROMOTIE LUNARA RANKINE, costul transportului este gratuit pentru comenzi peste 100 ron si 15 ron pentru comenzi mai mici de 100 ron.

e) Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, exista posibilitatea ca termenul de livrare a comenzilor sa fie pana la 3 zile lucratoare.

f) Comenzile nu vor fi procesate si expediate fara o confirmare telefonica in prealabil din partea clientilor.

g) Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta, li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.

h) In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei PROMOTIE LUNARA RANKINE, costul de retur se plateste de catre client.

i) Conform legii, sumele maxime care se pot incasa cash/plata ramburs sunt de 10 000 ron pentru persoane fizice si 5000 ron pentru persoane juridice.

 

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Art. 6.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la Campania din cauza unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.

Art. 6.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

Art. 6.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre participanti. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei.

Art. 6.4. Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea acesteia nu isi asuma raspunderea pentru:

- Situatiile in care un participant nu poate accesa site-ul https://www.rankine.ro/ din motive care nu tin de functionalitatea aplicatiei, de genul: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator;

Pentru orice alte probleme intampinate de participant, acesta poate informa Organizatorul la adresa de e-mail: comenzi@rankine.ro sau la nr de telefon 0311120101

 

Articolul 7. Confidentialitatea datelor

Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa comenzi@rankine.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 11. Intreruperea Campaniei

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.).

 

Articolul 13. Regulamentul Campaniei

Art. 13.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul https://www.rankine.ro/ Organizatorului pe toata perioada de desfasurare a Campaniei cat si dupa terminarea acesteia.

Art. 13.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile rankine.ro.

 

Data redactarii regulamentului Campaniei “PROMOTIE LUNARA RANKINE”: 31.12.2021