Garantii si service  • Garantia produselor
  • Garantia Plus
  • Service Pick-up & Return


Produsele achizitionate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de garantie conform normelor legale in vigoare si anume O.G.21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Fiecare produs achizitionat va fi insotit de un certificat de garantie corespunzator si de catre instructiunile de utilizare pe care va rugam sa le cititi cu atentie.

Prin garantia,de 2 ani de la data achizitiei oferita de RANKINE SRL, se intelege repararea ceasului pe perioada garantata sau in cazul imposibilitatii inlaturarii defectiunii, schimbarea ceasului cu unul similar. In cazul in care acesta nu mai este disponibil, se restituie suma platita la achizitionare.

Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea RANKINE SRL. Solutionarea garantiei se va face in maxim 15 zile calendaristice.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea ceasului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente, certificatul de garantie si documentul de plata. In cazul in care ceasul ajunge neinsotit de aceste documente, poate fi returnat solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului. Nu intra sub incidenta conditiilor de garantie: cureaua, bratara, placajul, carcasa, remontorul, geamul si bateria.

Clientul nu va avea nici o pretentie pentru reparari sau reglari in timpul garantiei daca:

  • defectiunea este cauzata de folosirea improprie a ceasului (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta);
  • produsul prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri;
  • nerespectarea recomandarilor privind etanseitatea sau nerespectarea intructiunilor de utilizare;
  • defectiunea este cauzata de efectuarea reparatiilor sau a reglarilor de catre alte persoane decat cele autorizate de catre firma RANKINE SRL;
  • defecte datorate folosirii necorespunzatoare a ceasului
  • deteriorari provocate de incendii sau catastrofe naturale;
  • durata de viata a bateriei.

*In cazul achzitionarii unui parfum, clientul are obligatia sa deschida coletul la livrare si sa verifice starea produsului, pentru a putea fi gestionate orice posibile probleme aparute in timpul transportului. Orice reclamatii adresate ulterior nu vor mai putea fi luate in considerare. 

Toate produsele cumparate trebuiesc verificate de catre cumparator in ceea ce priveste modelul, integritatea si aspectele estetice exterioare in momentul primirii prin curier, in cazul unor probleme sau defecte exterioare, intocmindu-se un proces verbal cu curierul. Orice reclamatie ulterioara in ceea ce priveste integritatea exterioara, aspectul, culoarea, modelul sau defectiunile ce nu pot fi acoperite prin certificatul de garantie, si /sau care se datoreaza unor factori externi de orice natura, nu vor fi luate in considerare.

Produsele comandate corect si livrate gresit, cele care nu sunt conforme cu carecteristicile produsului, cele nefunctionale in primele 24 ore de la receptie sunt inlocuite de catre Rankine.

Pentru probleme in perioada de garantie sau post garantie, produsele se trimit pe adresa Timisoara, str. Grigore T Popa dr. nr. 9 cod 300291, sau se pot preda personal la unul dintre magazinele noastre din tara (click aici pentru lista magazinelor)