Despre noi

Peste 16 ani de experienta in ceasuri, bijuterii, genti si accesorii


Acum 16 ani puneam bazele firmei Rankine SRL, cu dorința de a fi un retailer și distribuitor de încredere pentru cele mai căutate și purtate branduri de ceasuri. Pe parcursul acestor ani, pe lângă experiența acumulată și încrederea dobândită din partea clienților noștri, am reușit și să ne diversificăm gama de produse, astfel încât să devenim un punct principal când vine vorba despre cumpărături de calitate. Astfel, munca noastră s-a fructificat prin deschiderea celor 16 magazine fizice în toată țara, în cadrul rețelei Kaufland și distribuirea de ceasuri și bijuterii ale căror brand să fie unul notoriu.

Rankine, distribuitor oficial Daniel Klein, Freelok, Sergio Tacchini și Santa Barbara Polo & Racquet Club

În portofoliul magazinelor Rankine se regăsesc branduri pentru care suntem distribuitor oficial în România, în această listă fiind prezente: ceasurile Daniel Klein, ceasurile Freelook, Sergio Tacchini și ceasurile Santa Barbara Polo & Racquet Club, precum și ochelarii Daniel Klein. Desigur, din colecția noastră nu pot lipsi și multe alte nume importante în industria ceasurilor orginale, precum Casio, Orient, Q&Q, Fossil, Atlantic, Bulova sau Appella, toate acestea concretizate prin peste 3000 de modele de ceasuri aflate în stoc propriu, pe www.rankine.ro, dar și în magazinele fizice din toată țara (vezi lista magazinelor în pagina de Contact).
Pentru că ne dorim să acoperim o arie de cereri ale clienților cât mai largă, comercializăm și ceasuri din argint, bijuterii de argint, ochelari de soare, genți și portofele.

Rankine.ro, proiectul de dezvoltare online al companiei

Pe o piață online unde autenticitatea ceasurilor este de multe ori pusă la îndoială, iar produsele sunt livrate fără un document legal, vrem să oferim o alternativă sigură. Dezvoltarea noastră continuă odată cu deschiderea magazinului online Rankine.ro, locul de unde clienții au garanția că vor cumpăra un ceas original, însoțit de un certificat de garanție și dovada autenticității modelului ales. Comanda se face online, imediat după plaserea ei clienții fiind contactați de reprezentanții noștri, care vor confirma livrarea sau vor oferi suportul tehnic necesar.

Cumpărături plăcute!