Despre noi

Alaturi de voi din anul 2000


Acum mai mult de 20 de ani puneam bazele firmei Rankine SRL, cu dorința de a fi un retailer și distribuitor de încredere pentru cele mai căutate și purtate branduri de ceasuri. Pe parcursul acestor ani, pe lângă experiența acumulată și încrederea dobândită din partea clienților noștri, am reușit și să ne diversificăm gama de produse, astfel încât să devenim un punct principal când vine vorba despre cumpărături de calitate. Astfel, munca noastră s-a fructificat prin deschiderea celor 18 magazine fizice în toată țara.

În portofoliul magazinelor Rankine se regăsesc branduri pentru care suntem distribuitor oficial în România: Daniel Klein, Freelook, Sergio Tacchini și Santa Barbara Polo & Racquet Club. Desigur, din colecția noastră nu pot lipsi și multe alte nume importante în industria ceasurilor orginale, precum Casio. Un segment important al produselor noastre este reprezentat de bijuterii, cel mai populare fiind modele din brandul Thia, din argint sau aur.

Pe o piață online unde autenticitatea produselor este de multe ori pusă la îndoială, vrem să oferim o alternativă sigură. Dezvoltarea noastră continuă odată cu deschiderea magazinului online Rankine.ro, locul de unde clienții au garanția că vor cumpăra un produs original, însoțit de un certificat de garanție și dovada autenticității modelului ales. Comanda se face online, imediat după plaserea ei clienții fiind contactați de reprezentanții noștri, care vor confirma livrarea sau vor oferi suportul tehnic necesar.

Cumpărături plăcute!