Comenzile plasate in perioada 21.06.2024 - 24.06.2024 se vor expedia incepand cu 25.06.2024.

Regulament puncte de fidelitate

Regulament puncte de fidelitate

Ce sunt punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe rankine.ro. Punctele de fidelitate se acorda de la prima comanda efectuata in site-ul nostru si incep sa se acumuleze in contul personal din cadrul site-ului pentru comenzile realizate incepand cu data de 28 Martie 2022. 

Valoarea punctelor si comenzilor contine TVA.

Pot participa la acest program clientii care au cont in site-ul nostru si o adresa de mail valida.

Care este valoarea punctelor de fidelitate?

1 punct valoreaza 1 Leu. Cu cat se acumuleaza mai multe puncte, cu atat reducerile pentru diverse produse vor fi mai mari.

Cum se pot folosi punctele de fidelitate?

In pagina de produs este afisat numarul de puncte care se acorda la achizitionare, numarul de puncte de fidelitate variind in functie de valoarea produsului. Poti alege cate puncte sa folosesti in pagina de finalizare a comenzii.

Poti vedea in orice moment numarul de puncte de fidelitate acumulate in contul de client.

Reguli generale de folosire a punctelor

Punctele de fidelitate se acorda automat in contul de client, in urma achizitionarii produselor marcate corespunzator si se pot folosi intr-o viitoare comanda intr-un interval de 365 de zile de la data acumularii. Dupa aceasta data, punctele de fidelitate expira si nu mai pot fi folosite.

Discounturile si beneficiile oferite de catre rankine.ro prin acordarea statutului de client fidel nu fac obiectul unei negocieri.

Punctele se acorda la valoarea finala a facturii/cosului de cumparaturi, mai exact la valoarea rezultata dupa aplicarea voucherelor sau altor discounturi. Din acest motiv, numarul de puncte afisat langa fiecare produs poate diferi de numarul de puncte acordat la final.

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu este de minim 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare. Punctele nu se pot folosi pentru a aplica discounturi la produsele din aur. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

IMPORTANT! Pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate se acorda puncte de fidelitate doar pentru suma finala achitata.

Rankine.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, cat si perioada de desfasurare a programului, cu o avertizare prealabila.

Prin participarea la aceast program, clientii confirma ca au luat la cunostinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament si ale magazinului online rankine.ro.

In caz de retur, punctele acumulate pentru produsul returnat se anuleaza. Daca punctele de fidelitate au fost folosite deja pentru o alta comanda, se vor genera in cont un numar de puncte negative, egal cu numarul punctelor primite la comanda returnata. Acestea nu vor afecta valoarea unei comenzi viitoare, doar numarul de puncte de fidelitate.