15 zile de retur

15 zile de retur


Conditii de retur Rankine S.R.L.

Desi termenul legal de retur este de 14 zile calendaristice, la Rankine.ro produsele se pot returna in termen de 15 de zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv; nu se accepta pentru returnare produsele purtate, care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc) sau care au fost desigilate (aplicabil doar in cazul parfumurilor).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport ales de client. Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate, ci vor fi refuzate.

Produsele care nu sunt in conformitate cu specificatiile de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va preciza natura lipsei de conformitate. La fel si in eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu unul identic sau similar iar in cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului achizitonat se va returna contravaloarea acestuia.

Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai dupa VERIFICAREA AMANUNTITA A CALITATII produselor returnate si efectuarea facturii de stornare.

Rankine S.R.L va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 14 zile de la data denuntarii unilaterale in scris a contractului conform legii in vigoare. Daca nu convenim alta metoda de rambursare a banilor, plata se va efectua prin aceeasi metoda folosita de client: transfer bancar sau numerar (in showroom sau la unul din magazinele proprii). Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau la confirmarea acesteia.

Cheltuielile directe ocazionate de returnarea marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic. si Legea 51/2003 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Conform Legea 249/2015 aveti posibilitatea de a returna produsul si fara ambalajul original.

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de catre noi, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon: 031 1120101; 0756038888 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa comenzi@rankine.ro, (raspundem in 24-48 de ore) pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.